На озері Кагул прикордонники затримали браконьєрів з уловом на 62 тисячі гривень

НАЗАД
13 жовтня 2017 12:20

Прикордонники Ізмаїльського загону продовжують реалізацію заходів щодо протидії браконьєрській діяльності на водоймах контрольованих прикордонних районів

Прикордонники Ізмаїльського загону продовжують реалізацію заходів щодо протидії браконьєрській діяльності на водоймах контрольованих прикордонних районів.

Так, учора прикордонний наряд відділу «Нагірне», під час патрулювання державного кордону, затримав на гарячому 2 громадян, які займались незаконним виловом риби на озері Кагул. «Рибалки» одягнулись у гумові костюми і скористались незаконними знаряддями лову.

У ході перевірки з’ясувалось, що у браконьєрів не було при собі жодних документів, які посвідчують особу. Під час огляду місця події охоронці кордону виявили майже 500 рибин різних порід та 2 сітки загальною довжиною 200 метрів. Сума завданого державі збитку склала понад 62 тисячі гривень.

За даним фактом прикордонники направили повідомлення про виявлення ознак кримінального порушення до Ренійського відділення Національної поліції. Рибу та сітки передали представникам рибоохоронного підрозділу. За порушення прикордонного режиму обох громадян притягнуто до адміністративної відповідальності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси