На лінії розмежування прикордонники виявили паспорт «ДНР» та чужий документ

НАЗАД
31 серпня 2016 09:57

Учора під час заходів контролю на лінії розмежування прикордонники Краматорського загону спільно з представниками фіскальної служби виявили паспорт так званої «ДНР».

Учора під час заходів контролю на лінії розмежування прикордонники Краматорського загону спільно з представниками фіскальної служби виявили паспорт так званої «ДНР». Водій, житель м.Єнакієве, прямував на виїзд до неконтрольованої території автомобілем «КІА». В ході огляду в підлокітнику авто був виявлений паспорт «ДНР» на громадянина 2000 року народження, виданий у червні цього року. Для подальшої перевірки прикордонники передали українця правоохоронним органам.

Крім того, прикордонники Луганського загону виявили чужий паспорт у громадянина України, який йшов пішки із підконтрольної бойовикам території через контрольний пункт «Станиця Луганська». Він надав для контролю чужий паспорт. Проте під час подальшої перевірки з’ясувалося, що він мав і свій справжній паспорт. Чому намагався перетнути лінію розмежування по чужому документу, наразі встановлюється.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси