На лінії розмежування прикордонники припинили чергову спробу дачі хабара

НАЗАД
07 сiчня 2017 12:26

У Держприкордонслужбі тривають заходи, що направлені на протидію корупції.

У Держприкордонслужбі тривають заходи, що направлені на протидію корупції. В рамках цих заходів посадові особи прикордонного відомства все частіше відмовляються від хабарів та оформляють правопорушників за статтею 369 ККУ (давання хабара), що свідчить про системність та послідовність у знищенні такого явища як хабарництво. 

Черговий випадок пропонування неправомірної вигоди у розмірі 300 гривень зафіксували сьогодні прикордонники Краматорського загону у контрольному пункті  в’їзду-виїзду «Майорське». 32-річний громадянин України намагався «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію наш співвітчизник отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого його було передано співробітникам Національної поліції.

Державна прикордонна служба України черговий раз звертається до усіх громадян, не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби України. Відмітимо, що відповідальність передбачена не лише за отримання, але й дачу хабара.

 Також зауважуємо, що з будь-яких питань, що стосуються діяльності Державної прикордонної служби України та її персоналу громадяни можуть звертатись на телефон  служби  «ДОВІРА»  (044) 527-63-63, або надіславши листа на електронну пошту [email protected].

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси