На кордоні зі Словаччиною та Польщею прикордонники затримали 3 нелегалів

НАЗАД
17 жовтня 2017 10:15

Трьох нелегальних мігрантів з Росії, Туреччини та Вірменії, які намагались незаконно потрапити до країн Європейського Союзу, затримали військовослужбовці Держприкордонслужби в рамках операції «Кордон-2017».

Трьох нелегальних мігрантів з Росії, Туреччини та Вірменії, які намагались незаконно потрапити до країн Європейського Союзу, затримали військовослужбовці  Держприкордонслужби  в рамках операції «Кордон-2017».

Так, під час патрулювання сьогодні вночі прикордонники відділу «Княгиня» Чопського загону, на відстані близько 400 метрів від українсько-словацького кордону, виявили та затримали громадянина Росії без документів. Чоловік прямував до сусідньої країни.

Ще двох «шукачів щастя» викрили учора охоронці кордону Чопського та Мостиського загонів. Прикордонники відділів «Ужгород» та «Шегині» затримали громадян Туреччини та Вірменії  поблизу  кордону зі Словаччиною та Польщею.

З метою з’ясування обставин та складання протоколів про адміністративне правопорушення іноземців доставлено до відділів прикордонної служби. Рішення у справах щодо спроб незаконного перетинання громадянами державного кордону України прийматиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси