На кордоні зі Словаччиною охоронці кордону викрили громадянина Румунії, якого розшукував Інтерпол

НАЗАД
07 сiчня 2018 10:19

В пункті пропуску «Ужгород» під час здійснення правоохоронцями заходів контролю спрацювала база даних Інтерполу. Як з'ясувалось, 24-річного громадянина Румунії розшукували правоохоронні органи з метою арешту за скоєння кримінального злочину «Крадіжка».

Учора прикордонники Чопського загону затримали іноземця, якого розшукували на батьківщині за скоєння кримінального злочину.

В пункті пропуску «Ужгород» під час здійснення правоохоронцями заходів контролю спрацювала база даних Інтерполу. Як з’ясувалось, 24-річного громадянина Румунії розшукували правоохоронні органи з метою арешту за скоєння кримінального злочину «Крадіжка».

Після складання відповідних документів затриманого злочинця передано співробітникам Національної поліції. За даним проінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м.Київ. 

У результаті підключення прикордонного відомства до баз даних Інтерполу співробітники Держприкордонслужби щоденно затримують злочинців, які перебувають у міжнародному розшуку, виявляють викрадені автомобілі та паспортні документи. Зокрема у 2017  році було реалізовано понад 3 тисячі спрацювань, з них майже 2,1 тисячі відносно громадян, 210  - на транспортні засоби та 722  - на паспортні документи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси