На кордоні з Угорщиною та Польщею затримано нелегальних мігрантів з Марокко, Палестини і Туреччини

НАЗАД
14 квiтня 2021 11:40

Трьох іноземців, що намагалися перетнути кордон в обхід пунктів пропуску, затримали учора військовослужбовці Чопського та Львівського загонів.

Інформацію про рух двох невідомих дільничний інспектор  відділу «Соломоново» отримав від місцевого жителя. Той вказав, що два чоловіки азіатської зовнішності рухаються від автодороги «Київ-Чоп» в напрямку кордону з Угорщиною.

На пошуки ймовірних правопорушників одразу відправили групу реагування, а вказану ділянку посилили додатковими нарядами. Згодом за 500 метрів до кордону правоохоронці затримали двох чоловіків, які не мали з собою жодних документів. Вони назвалися громадянами Марокко і Палестини.

Іншого правопорушника, який теж перебував у прикордонні без документів, затримали на Львівщині. За інформацією дільничного інспектора відділу «Краківець» на пошуки невідомого, який рухався в бік кордону, висунулась група реагування. За 300 метрів від кордону військовослужбовці затримали чоловіка, який назвався громадянином Туреччини. Той розповів, що мав на меті незаконно перетнути українсько-польський кордон.

Правопорушників затримано в адміністративному порядку. Після встановлення особи кожного з них буде притягнуто до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси