На кордоні з Румунією прикордонники виявили 6 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
20 листопада 2017 12:29

Прикордонники відділу «Тячів» Мукачівського загону запобігли переміщенню через кордон тютюнової контрабанди. Патрулюючи державний рубіж, прикордонний наряд побачив групу осіб. Невідомі з пакунками на плечах бігли до річки Тиса, якою проходить кордон з сус

Сьогодні вранці, в рамках проведення операції «Кордон-2017», прикордонники відділу «Тячів» Мукачівського загону запобігли переміщенню через кордон тютюнової контрабанди. Патрулюючи державний рубіж, прикордонний наряд побачив групу осіб. Невідомі з пакунками на плечах бігли до річки Тиса, якою проходить кордон з сусідньою Румунією. Помітивши наряд особи покинули поблизу кордону 8 пакунків з тютюном та вдались до втечі.

Переслідуючи правопорушників, прикордонники здійснили попереджувальний постріл. До місця виявлення протиправної діяльності негайно висунулась група реагування, яка за 800 метрів до кордону зупинила автомобіль Fiat Doblo та 6 осіб, можливо причетних до протиправної діяльності. Четверо з них не мали при собі жодних документів. В автомобілі знаходився гумовий човен, за допомогою якого, ймовірно, й планувалось переправлення контрабандного тютюну через річку.

Для складання протоколів про адмінправопорушення осіб, які знаходились у контрольованому прикордонному районі без документів та можуть бути причетні до спроби незаконного переміщення через кордон контрабандного тютюну доставлено до прикордонного підрозділу. Правову оцінку їх діям та міру покарання визначатиме суд.

Виявлені 6 тисяч пачок сигарет, які знаходились у покинутих контрабандистами пакунках прикордонники згодом передадуть представникам фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси