На кордоні з Росією у двох поїздах та автівці прикордонники виявили наркотичні засоби

НАЗАД
23 жовтня 2016 13:13

Наркотичні речовини тричі виявляли учора на українсько-російському кордоні прикордонники Сумського загону та працівники митниці.

Наркотичні речовини тричі виявляли учора на українсько-російському кордоні прикордонники Сумського загону та працівники митниці.

Двічі наркотики правоохоронці виявляли у поїздах, які прямували до Москви. У пункті пропуску «Зернове» прикордонним нарядом спільно з співробітниками митного поста, за допомогою службового собаки, було виявлено 200 грамів речовини у поїзді «Миколаїв-Москва». Два пакунки з «зіллям» були приховані в міжстелевому просторі неробочого тамбуру вагону. А в пункті пропуску «Хутір Михайлівський» на трубах опалення неробочого тамбуру вагону поїзда «Кишинів– Москва виявлено 10 ампул по 10 мг кожна медпрепарату «Морфін».   

Крім того, прикордонники цього загону за допомогою службового собаки  виявили препарати наркотичної дії у пункті пропуску «Бачівськ». 15 ампул  трамадолу (30 мл) та 10 таблеток психотропної дії намагався перемістити через кордон громадянин Росії, який їхав додому автомобілем «Мерседес».

Наркотичні засоби вилучили встановленим порядком та передані на експертизу. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси