(ВІДЕО) На кордоні з Росією прикордонники виявили узбека, який використовував «шпигунську» відеокамеру для збирання інформації

НАЗАД
19 вересня 2016 10:29

Громадянина Узбекистану, який займався збором інформації на кордоні, використовуючи приховану відеокамеру, затримали сьогодні вночі прикордонники Харківського загону.

Громадянина Узбекистану, який займався збором інформації на кордоні, використовуючи приховану відеокамеру, затримали сьогодні вночі прикордонники Харківського загону спільно із співробітниками СБУ.

Молодий чоловік, 1991 року народження, слідував  в Україну через пункт пропуску «Плетенівка», що на Харківщині. Під час прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби направили його на додаткову перевірку для встановлення мети перебування на території нашої держави. Вже під час спільного з представниками СБУ та фіскальної служби огляду на сорочці чоловіка прикордонники на місці ґудзика помітили приховану камеру для відеозйомки. Від неї йшов провід до пристрою накопичення інформації, що знаходився у кишені, а в іншій кишені також знайшли пристрій для аудіо запису.

У ході первинного опитування іноземець заявив, що пристрої для відео та аудіо запису він отримав від співробітників російської міграційної служби, коли був затриманий за перевищення терміну реєстрації на території РФ. Що чоловік з даними пристроями робив в українському пункті пропуску наразі встановлюватимуть правоохоронні органи.

На даний момент правопорушника передано представникам СБУ. Тривають фільтраційні дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси