(ВІДЕО) На кордоні з Росією прикордонники виявили приховану партію виробів із золота

НАЗАД
30 березня 2017 17:38

Сьогодні в пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники Харківського загону спільно з співробітниками СБУ в Харківській області та фіскальної служби виявили партію ювелірних прикрас із золота

Сьогодні в пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники Харківського загону спільно з співробітниками СБУ в Харківській області та фіскальної служби виявили партію ювелірних прикрас із золота.

Близько 15-ї години в пункт пропуску прибув автомобіль «Шкода», який прямував на виїзд з України. В автівці їхала пасажирка - 27-річна мешканка Сумщини. Помітивши хвилювання жінки, правоохоронці прийняли рішення провести поглиблений огляд машини та її багажу. Підозри прикордонників підтвердилися, коли під обшивкою валізи громадянки було виявлено приховані ювелірні вироби з металу жовтого кольору. У ході подальшого огляду на тілі нашої співвітчизниці виявлено ще 7 пакунків, обмотаних клейкою стрічкою з такими ж виробами.

Зі слів громадянки, вага виробів складає близько 2 кілограмів. На даний час триває підрахунок прикрас.

Зазначимо, що учора в пункті пропуску «Плетенівка» прикордонниками Харківського загону було виявлено приховану партію з понад 300 ювелірними виробами зі срібла. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси