На кордоні з РФ виявили друковану продукцію так званої «ЛНР»

НАЗАД
23 жовтня 2020 10:38

Учора в пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники під час спільного огляду з представниками митниці виявили заборонену друковану продукцію у нашого співвітчизника.

Громадянин України, 1975 року народження, йшов на вхід в Україну. Під час проведення огляду його речей було виявлено так звану «конституцію», «кримінальний кодекс», «топографічні карти», «картосхеми», «описи державної символіки», «періодичні видання» так званої «ЛНР».

Чоловік розповів прикордонникам, що їхав в гості до батьків, а також подати документи для отримання паспорта громадянина України для виїзду за кордон. А друковану продукцію нібито придбав на прохання свого знайомого, в одному з кіосків м. Луганськ, яку мав передати йому в м. Лисичанськ.

Прикордонники проінформували представників Національної поліції про виявлення в діях громадянина ознак вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 436-1 КК України «Виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів».

Громадянина та виявлену друковану продукцію для подальшої перевірки передано співробітникам Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси