На кордоні з Польщею затримано псевдоболгарина

НАЗАД
19 жовтня 2017 10:21

Під час здійснення заходів прикордонного контролю осіб, які виїжджали з України через пункт пропуску «Краковець», інспектор прикордонної служби звернув на нервову поведінку одного із пасажирів автомобіля «Audi» польської реєстрації. Чоловік подав на перев

На Львівщині затримали іноземця який, використовуючи чужий паспорт, намагався незаконно перетнути українсько-польський кордон.

Сьогодні вночі під час здійснення заходів прикордонного контролю осіб, які виїжджали з України через пункт пропуску «Краковець», інспектор прикордонної служби Мостиського загону звернув на нервову поведінку одного із пасажирів автомобіля «Audi» польської реєстрації. Чоловік подав на перевірку паспорт громадянина Болгарії, в якому зазначався 1976 рік народження. Однак зовні іноземець виглядав значно молодшим ніж на фотокартці у документі. Чоловіка було запрошено на бесіду, в ході якої він зізнався, що насправді є громадянином Туреччини, 1997 року народження. Подорожуючий розповів, що мав намір незаконно перетнути кордон по чужому болгарському паспорту, який він придбав напередодні.

На порушника складено протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справу буде скеровано до суду.

Варто зазначити, що з початку року прикордонники Мостиського загону запобігли 30 спробам незаконного перетину кордону в пунктах пропуску по підробленим та чужим паспортним документам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси