На кордоні з Польщею прикордонники виявили шаблю та пістолет

НАЗАД
26 листопада 2016 10:30

В пунктах пропуску на кордоні з Польщею під час несення служби співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками фіскальної служби виявили шаблю та пістолет. Їх перевозили наші співвітчизники, які залишали Україну.

Вчора в пунктах пропуску на кордоні з Польщею під час несення служби співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками фіскальної служби виявили шаблю та пістолет. Їх перевозили наші співвітчизники, які залишали Україну.

Шаблю знайшли в пункті пропуску «Рава-Руська» під час перевірки  автомобіля «Мерседес» польської реєстрації. Нею керував громадянин України, який для проходження контролю обрав смугу руху «зелений коридор», тим самим показуючи, що не має заборонених для переміщення предметів. Для з’ясування всіх обставин на місце були викликані співробітники поліції, яким і передали знахідку.

А через «Шегині» наш співвітчизник перевозив травматичний пістолет. Він також для оформлення обрав «зелений коридор» слідуючи автомобілем «БМВ». Вже під час перевірки на автівку жителя Харківської області спрацювала службова собака Діна. З’ясувалося, що в ящику для зберігання дрібних речей чоловік перевозив пістолет «ПСМ-Р» калібру 9 мм та набої до нього. Зброю вилучено працівниками ДФС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси