На кордоні з Польщею прикордонники виявили холодну зброю

НАЗАД
30 грудня 2016 11:10

Дві спроби переміщення холодної зброї не допустили співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці минулої доби на кордоні з Польщею.

Дві спроби переміщення холодної зброї не допустили співробітники Держприкордонслужби  спільно з працівниками митниці минулої доби на кордоні з Польщею.

Перетнути українсько-польський кордон з забороненими предметами намагалися наш співвітчизник та громадянин Польщі.

Прикордонники Мостиського загону у пункті пропуску «Краковець»  вилучили зброю у громадянина України. Під час огляду автомобіля «Тойота»  чеської  реєстрації правоохоронці виявили ніж з лезом 15,5 см в підлокітнику салону автомобіля. У пункті пропуску «Угринів» прикордонники Львівського загону  в автомобілі «Хюндай», у ящику для інструментів, виявили ніж з лезом 24,4 см. Його намагався перемістити громадянин Польщі.

Виявлені ножі передано співробітникам Національної поліції. Також до Національної поліції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

 Загалом протягом цього року на кордоні виявлено та вилучено 904 одиниць зброї, 42,1 тисяч боєприпасів, майже 20 кг вибухівки, 175 кг наркотичних і психотропних речовин.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси