На кордоні з Польщею прикордонники виявили близько 2 тисяч пачок сигарет у п’яти автомобілях

НАЗАД
18 сiчня 2017 10:06

Минулої доби в пунктах пропуску на кордоні з Польщею співробітники Держприкордонслужби та митники виявили близько 2 тисяч пачок сигарет, які порушники намагалися перемістити приховано.

Минулої доби в пунктах пропуску на кордоні з Польщею співробітники Держприкордонслужби та митники виявили близько 2 тисяч пачок сигарет, які порушники намагалися перемістити приховано.

Так, учора прикордонники   виявили у пункті пропуску «Ягодин», що на Волині, 300 пачок контрабандних сигарет. Сигарети намагався вивезти українець. Під час перевірки з’ясувалося, що куриво він сховав в салоні свого автомобіля «Форд». Тютюн вилучено встановленим порядком.

Також учора правоохоронці Мостиського загону виявили сигарети в двох транспортних засобах наших співвітчизників в пункті пропуску «Краковець». Громадяни разом із 400 та понад 300 пачками цигарок позбулися й вантажівки «ДАФ» та легкової автівки «Хюндай».

Ще два транспортні засоби з сигаретами виявили прикордонники Львівського загону у пунктах пропуску «Устилуг» та «Рава-Руська». В легкових автомобілях  «Мазда» та «Мерседес», які прибули під керуванням громадян України, прикордонники знайшли тайники з тютюном під капотом та в паливному баку. У такий спосіб наші громадяни намагалися перевезти через кордон 378 та 420 пачок сигарет відповідно. В обох випадках, окрім сигарет, вилучено також і автомобілі. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси