На кордоні з Польщею правоохоронці затримали торговця людьми

НАЗАД
20 листопада 2017 16:16

На українсько-польському кордоні прикордонники з поліцейськими затримали торговця людьми.

На українсько-польському кордоні прикордонники з поліцейськими затримали торговця людьми.

В пункті пропуску «Краковець», що на кордоні з Польщею, прикордонники спільно з співробітниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції запобігли вивозу за кордон з метою сексуальної експлуатації громадянки України.

Оперативні співробітники прикордонної служби отримали інформацію від представників Нацполіції України в Черкаській області про те, що через пункт пропуску планується незаконний вивіз за кордон ймовірних жертв з метою використання їх у сфері надання інтимних послуг на території країн ЄС.

 Після прибуття до пункту пропуску автомобіля зловмисників і оформлення на виїзд з України водія – громадянина Німеччини 1988 року народження, а також потенційної жертви - 23-річної українки, жительки міста Черкаси, злочинця було затримано. Через декілька годин за місцем проживання у Черкасах поліцейські затримали і вербувальницю.

Дії іноземця кваліфіковано за частиною 1 статті 149 Кримінального кодексу України «Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини». Санкція зазначеної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси