На кордоні з Білоруссю виявлено автомобіль без власника. На час його перевірки рух у пункті пропуску «Нові Яриловичі» тимчасово призупинявся

НАЗАД
23 березня 2017 15:33

Сьогодні вранці, 23 березня, неподалік пункту пропуску «Нові Яриловичі», що на кордоні з Республікою Білорусь, на узбіччі дороги, яка з’єднує український та білоруський пункти пропуску, в 60 м від державного кордону, на території України прикордонний наря

Сьогодні вранці, 23 березня, неподалік пункту пропуску «Нові Яриловичі», що на кордоні з Республікою Білорусь, на узбіччі дороги, яка з’єднує український та білоруський пункти пропуску, в 60 м від державного кордону, на території України прикордонний наряд виявив легковий автомобіль литовської реєстрації. Водія, чи будь-кого з пасажирів у транспортному засобі не було.

Згідно з інформацією білоруської сторони даний транспортний сьогодні вночі перетнув кордон Білорусі на виїзд, однак до українського пункту пропуску він, з невідомих причин, не доїхав.  Враховуючи можливі ризики, на час зовнішнього огляду автомобіля, з ініціативи Держприкордонслужби України, близько 13.30 пропуск транспортних засобів в пункті пропуску «Нові Яриловичі» було  тимчасово призупинено.

Близько 15.00 рух на даному напрямку було відновлено. Про дану ситуацію прикордонники поінформували співробітників ДСНС, СБУ та Національної поліції в Чернігівській області.

Особу водія спільно з білоруськими колегами встановлено. Разом з Національною поліцією тривають перевірочні заходи щодо встановлення усіх обставин даної ситуації. Очікується прибуття групи фахівців зі спеціальним обладнанням для детальної перевірки салону автомобіля.

Державна прикордонна служба України приносить свої вибачення учасникам руху через кордон за тимчасові незручності, однак заходи безпеки потребують своєчасної та адекватної реакції.

 Просимо громадян бути пильними, а у разі виявлення ознак провокацій чи інших підозрілих дій поблизу кордону телефонувати на телефон «Довіра» (044) 527-63-63.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси