На кордоні прикордонники виявили трьох осіб, які знаходилися у розшуку

НАЗАД
24 вересня 2016 10:55

Вчора на Харківщині, Луганщині та в Одеській області співробітники Держприкордонслужби затримали трьох осіб, які перебували у розшуку.

Вчора на Харківщині, Луганщині та в Одеській області співробітники Держприкордонслужби затримали трьох осіб, які перебували у розшуку.

Зокрема, прикордонники Харківського загону виявили та затримали громадянина України, який знаходився в розшуку за порушення правил безпеки дорожнього руху. 42-річний житель Одеси намагався перетнути кордон та потрапити в Росію через пункт пропуску «Плетенівка». Під час проходження контролю відносно подорожуючого прикордонники виконали доручення уповноважених державних органів України. За вчинені порушення затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, наразі його передано співробітникам Національної поліції.

Доручення правоохоронних органів відносно громадянина України також було виконано прикордонниками на Луганщині. Громадянин, який перебував у розшуку за шахрайство, намагався залишити межі держави через пункт пропуску «Просяне». В даний час він переданий представникам поліції.

Крім того, в Одеській області прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали громадянку Молдови, яка знаходилася в міжнародному розшуку. На жінку спрацювала бази даних Інтерполу, коли вона виїжджала з України через пункт пропуску «Маяки». Попередньо відомо, що її розшукують правоохоронці Молдови за злочини проти дітей. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси