На кордоні прикордонники виявили осіб, яких розшукує Інтерпол та правоохоронні органи України

НАЗАД
16 липня 2016 13:24

Протягом доби співробітники Державної прикордонної служби, які несуть службу в Харківському, Житомирському, Мостиському та Білгород-Дністровському загонах, виявили у пунктах пропуску громадян України та Молдови, яких розшукую правоохоронні органи, як нашо

Протягом доби співробітники Державної прикордонної служби, які несуть службу в Харківському, Житомирському, Мостиському та Білгород-Дністровському загонах, виявили у пунктах пропуску громадян України та Молдови, яких розшукую правоохоронні органи, як нашої держави та інших країн.

Так у пункті пропуску «Старокозаче» прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали молдаванина, якого розшукують правоохоронні органи Австрії. Він прибув автомобілем «Volkswagen» та прямував до Одеси, однак при перевірці на нього спрацювала база даних «Інтерпол». Затриманий перебуває у міжнародному розшуку з метою арешту та подальшої екстрадиції до Австрії для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення розбою. Крім того зважаючи на знервовану поведінку молдаванина прикордонники провели повторний поглиблений огляд речей за допомогою службової собаки Річчі.  Як результат в портмоне, в пакунку з фольги, виявили сіро-зелену речовину, ймовірно марихуану. По даному факту проінформовано компетентні органи.

А прикордонники Харківського загону в пункті пропуску «Чугунівка» виявили та затримали громадянина України, який знаходився в розшуку за порушення правил безпеки дорожнього руху. 33-річний житель м. Маріуполь повертався до України на автобусі сполученням «Краснодар - Харків». Під час проходження контролю, на подорожуючого спрацювала база даних доручень уповноважених державних органів України. Він перебував у розшуку за порушення правил безпеки дорожнього руху. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. Наразі, його передано співробітникам Національної поліції. Ще одного нашого співвітчизника виявили та затримали прикордонники Житомирського загону у пункті пропуску «Виступовичі-авто». Громадянина України підозрюється у незаконному заволодінні транспортним засобом. Крім того у пункті пропуску «Шегині» прикордонники Мостиського загону виявили українця, відносно якого також спрацювала база даних доручень уповноважених державних органів України. Даний громадянин розшукується за заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем та його розтрати.

По даним фактам прикордонники проінформували компетентні органи, а затриманих передали встановленим порядком.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси