На адмінмежі з Кримом прикордонники виявили у 24 випадках незаконних перевізників осіб

НАЗАД
28 квiтня 2017 12:25

Прикордонники Бердянського та Херсонського загонів систематично вживають заходи щодо виявлення правопорушників, які здійснюють незаконні перевезення пасажирів через адмінмежу із ТОТ АР Крим.

Прикордонники Бердянського та Херсонського загонів систематично вживають заходи щодо виявлення правопорушників, які здійснюють незаконні перевезення пасажирів через адмінмежу із  ТОТ АР Крим. За ініціативи співробітників Держприкордонслужби спільно із взаємодіючими структурами проведено ряд заходів, спрямованих на виявлення таких осіб.

Так, з початку року, у результаті спільних зусиль було припинено 24 випадки нелегального перевезення пасажирів через контрольні пункти на адмінмежі. В одному із випадків відкрито кримінальне провадження. В інших 23 випадках представниками Укртрансбезпеки встановленим порядком складено адмінпротоколи за ст. 164 КУпАП України, санкція якої передбачає накладення штрафу у розмірі 17 000 гривень.

Варто зауважити, що заходи, направлені на виявлення осіб, які займаються незаконною діяльність на адмінмежі із анексованим Кримом, за участі представників Держприкордонслужби будуть здійснюватися і в подальшому.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси