На адмінмежі прикордонники виявили транспортний засіб з порушеннями

НАЗАД
20 липня 2016 12:02

Учора прикордонники Херсонського загону у одному з контрольних пунктів на адміністративній межі з ТОТ АР Крим виявили транспортний засіб у якого ідентифікаційний номер не відповідають записам у реєстраційних документах.

Учора прикордонники Херсонського загону у одному з контрольних пунктів  на адміністративній межі з ТОТ АР Крим виявили транспортний засіб у якого ідентифікаційний номер не відповідають записам у реєстраційних документах.  

Так, учора, в контрольний пункт «Каланчак» на легковому автомобілі «Mercedes-Benz» з причепом прибув громадянин України. Під час проходження контролю прикордонники встановили, що номер шасі на причепі не відповідає занесеному у свідоцтво про реєстрацію. Таким чином громадянин порушив статтю 121-1 КУпАП  «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах», відповідно до якої прикордонники і склали адміністративний протокол.

Загалом, з початку 2016 року на адмінмежі прикордонники у 46 випадках фіксували транспортні засоби, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси