На адміністративній межі з ТОТ АР Крим прикордонники виявили наркотичну сировину та набої

НАЗАД
27 липня 2016 11:13

Прикордонники Херсонського загону в контрольних пунктах на адміністративній межі з ТОТ АР Крим активно протидіють переміщенню заборонених предметів та матеріалів

Прикордонники Херсонського загону в контрольних пунктах на адміністративній межі з ТОТ АР Крим активно протидіють переміщенню заборонених предметів та матеріалів.

Так, вчора ввечері, в контрольному пункті «Каланчак» за допомогою службового собаки «Лерт» співробітники Держприкордонслужби виявили у громадянина України  наркотичну речовину. Під час проходження прикордонно-митного контролю мешканець Київщини помітно нервував, а службовий собака спрацював на його транспортний засіб «BMW». В результаті прийнятого рішення про поглиблений огляд прикордонники спільно з представниками фіскальної служби виявили в «бардачку» пакетик з речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, попередньо – коноплею.

Також, сьогодні вночі, у цьому ж контрольному пункті виявлено у транспортному засобі «OPEL», що прямував з Криму, мисливські набої. Використовуючи службову собаку, прикордонники та представники фіскальної служби поглиблено оглянули транспортний засіб, яким керував мешканець Миколаївщини. В результаті, у підлокітнику автівки між сидінням водія та пасажира виявили 5 набоїв до гладкоствольної зброї.

В обох випадках громадян разом із виявленими забороненими до переміщення набоями та наркотичною сировиною передано співробітникам Національної поліції для проведення слідчих дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси