На адміністративній межі прикордонники зупинили два автомобіля з невідповідними документами

НАЗАД
04 липня 2016 10:39

Два автомобілі з недійсним дорученням на право керування та з невідповідними даними в реєстраційних документах виявили в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» прикордонники Бердянського загону спільно з представниками фіскальної служби

Два автомобілі з недійсним дорученням на право керування та з невідповідними даними в реєстраційних документах виявили в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» прикордонники Бердянського загону спільно з представниками фіскальної служби.

Під час перевірки автомобіля «Тойота», який прямував на материкову частину під керуванням громадянина України наряд виявив недійсне доручення на право керування транспортним засобом. В ході перевірки  було встановлено що доручення було видано з порушенням, без присутності власника автомобіля. Ще у одного громадянина України, який прямував автомобілем «Мерседес» на тимчасово окуповану територію АР Крим прикордонники та співробітники фіскальної служби виявили невідповідність в реєстраційних документах на автомобіль.   Про зазначені факти прикордонники проінформували представників Національної поліції.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси