На адміністративній межі прикордонники затримали «КамАЗ» та «Lexus»

НАЗАД
12 сiчня 2017 12:07

На адміністративній межі з ТОТ АР Крим прикордонники виявили коштовне авто з підробленими документами та вантажівку, якою, скоріш за все, незаконно перетинали державний кордон.

На адміністративній межі з ТОТ АР Крим прикордонники виявили коштовне авто з підробленими документами та вантажівку, якою, скоріш за все, незаконно перетинали державний кордон. 

Так, вчора прикордонники Херсонського загону в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Каланчак» виявили автомобіль «КамАЗ», який ще у 2014 році виїхав за межі материкової частини України до окупованого Криму. За два роки вантажівка жодного разу не перетинала адмінмежу. Разом з тим, в ході поглибленого огляду, прикордонники виявили докази про використання транспортного засобу у 2015 році на непідконтрольній Україні території в Донецькій області. Скоріш за все вантажівкою перетинали державний кордон України через закриті пункти пропуску, зокрема, Керченську морську переправу та не діючі пункти пропуску на Донеччині. На даний час транспортний засіб переданий представникам фіскальної служби для встановлення всіх обставин правопорушення та прийняття правового рішення.

Крім того, сьогодні вранці прикордонники Бердянського загону зупинили для перевірки «Lexus» кримської реєстрації, що прибув до контрольного пункту «Чонгар» під керуванням нашого співвітчизника. У ході перевірки документів прикордонники встановили, що довіреність видана без присутності власника, який на момент оформлення документів перебував за межами материкової частини України. Також правоохоронці з’ясували, що водій на прикордонний контроль надав підроблене свідоцтво про реєстрацію автівки. За даним фактом направлено повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси