На Закарпатті зловмисники підпалили автомобіль прикордонника

НАЗАД
06 серпня 2016 14:30

Співробітники Держприкордонслужби України здійснюють активні заходів, які направлені на протидію протиправній діяльності на державному кордоні. Саме через неодноразові затримання великих партій товарів, груп незаконних мігрантів тощо на прикордонників дос

Співробітники Держприкордонслужби України здійснюють активні заходів, які направлені на протидію протиправній діяльності на державному кордоні. Саме через неодноразові затримання великих партій товарів, груп незаконних мігрантів тощо на прикордонників досить часто ділки намагаються чинити тиск, аби їм не перешкоджали прокручувати незаконні справи.

Черговий випадок стався сьогодні вночі на Закарпатті, невідомі підпалили автомобіль оперативного співробітника прикордонного відомства. Сталося це в Береговому.

Цьому передували дії охоронці кордону з ефективної протидії контрабандній діяльності на цьому напрямку. Врешті свою невдоволеність зловмисники висловили шляхом знищення автомобіля офіцера і у такий спосіб намагаються залякати охоронців кордону через їх безкомпромісну боротьбу.

На місце були викликані представники поліції, слідчі дії тривають. Для внесення до ЕРДР направлено повідомлення про виявлене кримінального правопорушення за ст. 345 КК України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».

Відмітимо, що тиск на прикордонників збільшується пропорційно тому, як посилюються заходи із протидії злочинності на державному кордоні. По всіх подібних випадках прикордонне відомство проводить ретельні перевірки та захищає права військовослужбовців, які сумлінно охороняють інтереси нашої держави. Порушники, які вдаються до погроз прикордонникам,  не залишаться поза увагою співробітників власної безпеки Держприкордонслужби та правоохоронних органів і будуть притягуватися до відповідальності. В даному випадку вже попередньо відомо про коло осіб, які могли бути причетними до підпалу автівки прикордонника. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси