На Закарпатті затримали чотирьох порушників, які чинили опір прикордонному наряду

НАЗАД
31 липня 2016 12:15

Вчора ввечері прикордонники Чопського загону неподалік від населеного пункту Стужиця затримали автомобіль «Тойота Ленд Крузер» словацької реєстрації, який під час руху пошкодив загороджувальний паркан та заїхав за лінію інженерних споруд

Вчора ввечері прикордонники Чопського загону неподалік від населеного пункту Стужиця затримали автомобіль  «Тойота Ленд Крузер» словацької реєстрації, який під час руху пошкодив загороджувальний паркан та заїхав за лінію інженерних споруд. В транспортному засобі знаходилось 4 громадян, без документів, з ознаками вживання алкогольних напоїв. Під час проведення перевірки зазначені особи почали поводити себе агресивно та спробували чинити злісну непокору законним вимогам прикордонників. Один з правопорушників, який знаходився в автомобілі вдався до втечі на транспортному засобі.

В рамках проведення пошукових заходів прикордонники спільно з представниками Національної поліції на узбіччі однієї з доріг виявили покинутий автомобіль, а невдовзі і затримали самого порушника, місцевого жителя. Усіх затриманих, попередньо громадян України прикордонники доставили до підрозділу для встановлення осіб та складання адміністративних документів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси