На Закарпатті та Сумщині прикордонники виявили наркотичні речовини

НАЗАД
06 грудня 2016 11:07

На кордоні зі Словаччиною та Росією в пунктах пропуску «Чоп» і «Зернове» прикордонники виявили в пасажирських потягах наркотичні речовини.

На кордоні зі Словаччиною та Росією в пунктах пропуску «Чоп» і «Зернове» прикордонники виявили в пасажирських потягах наркотичні речовини.

Так, учора співробітники Чопського загону знайшли «зілля» під час перевірки одного з вагонів поїзда «Прага-Київ». На сміттєвий бак неробочого тамбуру спрацювала службова собака Ріна, яка спеціально натренована на  пошук наркотичної речовини. Як результат, був виявлений поліетиленовий пакет з рослинною речовиною вагою 5 грамів, яка, попередньо, є канабісом. Наразі триває аналіз та перевірка виявленої речовини.

Також сьогодні вночі, у ході перевірки одного з вагонів поїзда «Миколаїв-Москва», прикордонний наряд Сумського загону за допомогою спеціального приладу для огляду важкодоступних місць та конструктивних особливостей за обшивкою труб виявив пакунок з речовиною рослинного походження. Про знахідку прикордонники повідомили співробітників поліції, які в пакунку, окрім «трави», виявили гранули прозорого кольору.

Наразі виявлена рослинна речовина, вага якої склала близько 30 грамів, та гранули в кількості майже 100 штук вилучені правоохоронцями встановленим порядком.

До компетентних правоохоронних органів направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси