На Закарпатті шестеро осіб напали на прикордонника під час виконання службових обов`язків

НАЗАД
02 серпня 2016 12:02

Запобігаючи протиправній діяльності на державному кордоні, нерідко співробітники Державної прикордонної служби наражаються на неабиякий спротив контрабандистів, що несе пряму загрозу життю і здоров’ю прикордонників.

Запобігаючи протиправній діяльності на державному кордоні,  нерідко співробітники Державної прикордонної служби наражаються на неабиякий спротив контрабандистів, що несе пряму загрозу життю і здоров’ю прикордонників.

Так, учора на Закарпатті група невідомих осіб з 6 чоловік здійснила спробу перешкоджання виконання службових обов’язків дільничним інспектором прикордонної служби Мукачівського загону, який ніс службу неподалік кордону. Невідомі напали на прикордонника та намагалися затягнути військовослужбовця в свою машину. Однак отримавши гідну відсіч, зникли на автомобілі в напрямку н.п. Ділове. За результатами проведених заходів встановлено двох громадян України, які причетні до даної події. По даному факту прикордонником подано відповідну заяву. Представниками Національної поліції у Закарпатській області складено документи щодо адміністративного правопорушення за ст. 178 КпАП та за ст. 185 КпАП, а інформацію внесено в ЄРДР. Наразі встановлюються інші особи, а також всі обставини та мотиви нападників.

 Загалом з початку 2016 року підрозділами внутрішньої та власної безпеки зафіксовано майже 20 фактів погроз військовослужбовцям Державної прикордонної служби України, з яких 5 – пошкодження майна та 1 пов'язаний з фізичним насильством. За всіма фактами протиправного впливу на прикордонників підрозділами внутрішньої та власної безпеки спільно з відповідними підрозділами СБУ та МВС проводився необхідний комплекс заходів, аби усунути загрозу життю та здоров'ю військовослужбовців та членів їх сімей.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси