Прикордонники затримали 4 авто, викрадені в Україні, Словаччині та Румунії

НАЗАД
30 березня 2017 10:15

Учора в пункті пропуску «Косино», що на Закарпатті, прикордонники Мукачівського загону виявили автомобіль «Форд» 2003 року випуску, який розшукував Інтерпол. Виїхати з України цим автомобілем намагався 43-річний громадянин Угорщини.

Учора в пункті пропуску «Косино», що на Закарпатті, прикордонники Мукачівського загону виявили автомобіль  «Форд» 2003 року випуску, який розшукував Інтерпол. Виїхати з України цим автомобілем намагався 43-річний громадянин Угорщини.

Під час проходження прикордонного контролю щодо іномарки відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. В ході уточнення, отримано інформацію про те, що даний транспортний засіб був викрадений на території України в 2015 році.

 Для проведення подальшої перевірки та прийняття правового рішення автомобіль передали представникам Національної поліції.

Ще один автомобіль, що був викрадений у Словаччині, виявили на Закарпатті прикордонники Чопського загону. Перетнути кордон  автомобілем «Опель» 2010 року випуску намагався громадянин Словаччини у пункті пропуску «Ужгород».  

Прикордонники Чернігівського загону у пункті пропуску «Нові Яриловичі» зупинили авто під керуванням громадянина Білорусі. Під час перевірки прикордонники встановили, що даний транспортний засіб «Фольксваген» 2006 року випуску розшукується Інтерполом як викрадений у Румунії.

Крім того, прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили коштовний автомобіль «LEXUS», який знаходився в міжнародному розшуку.

Під час перевірки транспортного засобу української реєстрації, 2012 року випуску, який прямував з України через пункт пропуску «Старокозаче» спрацювала база даних Інтерполу. Співробітники Держприкордонслужби встановили, що автівку більше року тому викрали в Україні. Автомобілем керувала 45-літня громадянка України.

Наразі виявлене авто передано до Білгород-Дністровського відділу Нацполіції в Одеській області, по даному факту повідомлено Укрбюро Інтерполу в м. Києві.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси