На Закарпатті прикордонники затримали 12 нелегальних мандрівників

НАЗАД
11 жовтня 2017 11:46

В рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017» прикордонники Чопського загону затримали 12 незаконних мігрантів з Ємену, Судану та В’єтнаму.

В рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017» прикордонники Чопського загону затримали 12 незаконних мігрантів з Ємену, Судану та В’єтнаму.

Так, сьогодні вночі співробітники прикордонного відомства спільно з офіцерами оперативно-розшукового відділу затримали 6 громадян Ємену та одного суданця поблизу державного кордону. Зі слів затриманих, вони прибули з далеких країв у прикордоння, щоб надалі  потрапити  до країн Європейського Cоюзу в пошуках роботи.

Крім того, учора ввечері охоронці кордону Чопського загону  також затримали 5 незаконних мігрантів.

Отримавши інформацію про можливу появу поблизу кордону групи нелегалів, правоохоронці посилили заходи з охорони та висунулись у село Полянська Гута Перечинського району. Невдовзі, спільна міжвідомча група прикордонників, оперативників Західного регіонального управління ДПСУ, співробітників Нацполіції та Служби безпеки України затримали 5 громадян В’єтнаму, серед яких були 4 жінки. Вони мали намір незаконно потрапити на територію Словаччини.

Усіх правопорушників доставлено до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів. Затриманих буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 КупАП «Порушення або спроба порушення державного кордону».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси