На Закарпатті прикордонники спільно зі співробітниками Нацполіції та прокуратури провели обшуки у ймовірних переправників незаконних мігрантів

НАЗАД
26 листопада 2021 08:10

Заходи проводилися за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури у рамках кримінального провадження за ч.2 ст.332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Учора прикордонники Головного оперативно-розшукового відділу Чопського загону спільно зі співробітниками відділу міграційної поліції Управління Нацполіції у Закарпатській області здійснили низку санкціонованих обшуків житлових помешкань та прибудинкових будівель двох ймовірних переправників незаконних мігрантів.

Оперативники зафіксували факт правопорушення влітку цього року. Зокрема, було встановлено, що в Ужгородському районі двоє місцевих жителів організували незаконне переправлення групи нелегалів через державний кордон України, яких затримали на території Польщі.

У ході обшуків правоохоронці вилучили мобільні термінали, скретч- та сім-карти операторів мобільного зв’язку, банківські картки, а також інші предмети, що можуть свідчити про вчинення протиправної діяльності.

Також оперативники виявили у затриманих предмет, схожий на гранату РГД-5 з запалом та легковий автомобіль, яким перевозили іноземців.

Після проведення обшуку фігурантам кримінального провадження було повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ч.2 ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України»

Наразі тривають слідчі дії та встановлюються інші особи, що можуть бути причетними до злочину.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси