На Закарпатті прикордонники пострілами зупиняли тютюнових контрабандистів

НАЗАД
27 квiтня 2017 15:09

Співробітнки Держприкордонслужби в рамках операції «Кордон - 2017» продовжують активно протидіяти проявам протиправної діяльності на кордоні. Так, учора на Закарпатті прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону попередили спробу незаконного перепр

Співробітнки Держприкордонслужби в рамках операції «Кордон - 2017» продовжують активно протидіяти проявам протиправної діяльності на кордоні. Так, учора на Закарпатті прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону попередили спробу незаконного переправлення через кордон тютюнових виробів.

Під час патрулювання прикордонний наряд спостерігав рух групи невідомих осіб поблизу кордону.  Невідомі особи несли на собі пакунки, замотані у чорні поліетиленові пакети. Побачивши прикордонників правопорушники почали втікати, сівши в автомобіль «Опель», що був неподалік. Переслідуючи втікачів, правоохоронці здійснили два попереджувальних постріли вгору з пристрою для відстрілу гумових куль. Згодом прикордонники були змушені здійснили ще п’ять пострілів в напрямку зловмисників, аби  зупинити правопорушників, однак останні не зупинились.

За кілька годин до чергового відділу прикордонної служби «Ділове» надійшло повідомлення від співробітників Національної поліції про те, що до них звернувся місцевий мешканець, який мав сліди ураження від гумових куль, зі скаргою на дії прикордонників, які обстріляли його поблизу населеного пункту Ділове.

У ході подальшого з'ясування обставин правоохоронці встановили, що чоловік був причетний до невдалої оборудки по незаконному переміщенню тютюнових виробів через кордон та ігнорував законні вимоги прикордонного наряду. Наразі на чоловіка складено протокол адмінправопорушення за ст. 185-10 та ст.204 -1КУпАП. Справу скеровано до суду.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси