На Закарпатті понад 100 прикордонників - строковиків присягнули на вірність українському народові

НАЗАД
24 липня 2016 10:24

Учора у тимчасовому навчальному формуванні «Яблунівка» Мукачівського загону відбулась урочиста церемонія складання Військової присяги.

Учора у тимчасовому навчальному формуванні «Яблунівка» Мукачівського загону відбулась урочиста церемонія складання Військової присяги. В присутності своїх командирів, рідних та близьких присягнули на вірність Українському народові 109 молодих воїнів, які нещодавно призвані на строкову службу до лав Державної прикордонної служби України.

Звертаючись до військовослужбовців, начальник Мукачівського прикордонного загону полковник Дмитро Ліщинський, висловив впевненість, що в подальшому вони з високою відповідальністю та гідністю будуть стояти на сторожі державних інтересів, захищати мир і спокій нашої Батьківщини.

Після завершення ритуалу прийняття присяги, військовослужбовців строковиків привітали близькі та родичі, а також представники місцевої влади, духовенства, голова ветеранської організації загону.

Благословив молодих воїнів на ратну службу та окропив їх свяченою водою настоятель православної церкви отець Михаїл.

Вже за кілька днів прикордонне поповнення приступить до виконання завдань з охорони державного кордону. Частина хлопців проходитиме службу у підрозділах Мукачівського загону, решту військовослужбовців буде направлено до інших органів охорони кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси