На Закарпатті невідомі підпалили автівку прикордонника, який є активним учасником повернення земель вздовж кордону у держвласність

НАЗАД
21 вересня 2016 12:07

Співробітники Держприкордонслужби України здійснюють активні заходів, які направлені на протидію протиправній діяльності на державному кордоні. В тому числі за ініціативи прикордонного відомства ведеться робота щодо повернення у державну власність земельн

Співробітники Держприкордонслужби України здійснюють активні заходів, які направлені на протидію протиправній діяльності на державному кордоні. В тому числі за ініціативи прикордонного відомства ведеться робота щодо повернення у державну власність земельних ділянок, розташованих вздовж лінії державного кордону, та з порушенням закону були передані у власність фізичним особам.

Такі активні дії постійно супроводжуються супротивом зі сторони осіб, які займаються незаконною діяльністю. В тому числі останні неодноразово  вдавалися до погроз фізичною розправою та знищення особистого майна посадових осіб прикордонного відомства.  

А сьогодні вночі невідомі підпалили автомобіль офіцера Мукачівського прикордонного загону. Даний прикордонник бере активну участь у справах з повернення у державну власність прикордонних земельних ділянок. Ймовірно, зловмисники у такий спосіб черговий раз вирішили залякати прикордонників. Однак ще раз наголошуємо, позиція щодо протидії злочинній діяльності є принципова та неповоротна. І дії з боку Держприкордонслужби будуть лише посилюватися.

Зазначимо, що по всім подібним випадкам прикордонне відомство проводитиме перевірки та захищатиме права військовослужбовців, які сумлінно охороняють інтереси нашої держави. Порушники, які вдаються до погроз прикордонникам,  не залишаться поза увагою співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби та правоохоронних органів і будуть притягуватися до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси