(ВІДЕО)На Закарпатті чоловік на «Лексусі», швидше за все викраденому, збив шлагбаум та травмував прикордонника

НАЗАД
27 червня 2017 08:51

Учора близько 16.30 в пункт пропуску «Вилок», що на кордоні з Угорщиною, на виїзд з України заїхав «Лексус» української реєстрації з двома чоловіками.

Учора близько 16.30 в пункт пропуску «Вилок», що на кордоні з Угорщиною, на виїзд з України заїхав «Лексус» української реєстрації з двома чоловіками.

Під час прикордонного контролю у співробітників Держприкордонслужби виникли обґрунтовані підозри щодо можливої підробки номера кузова транспортного засобу. Саме тому прикордонники вирішили перевірити автомобіль ретельніше та детальніше вивчити документи. Але замість того, аби прослідувати до спеціального боксу, один з чоловіків, який перебував в автомобілі, сів за кермо та різко розвернувшись на великій швидкості поїхав на виїзд з пункту пропуску в бік України. Ще один його спільник почав заважати вартовому шлагбауму застосувати прилад для примусової зупинки автівки. Автомобіль на великій швидкості збив шлагбаум, який рикошетом вдарив прикордонника. Аби зупинити зухвалого втікача, військовослужбовці також були змушені здійснити попереджувальний постріл зі штатної зброї.

Прикордонники відразу розпочали переслідування та повідомили про інцидент Національну поліцію. До пошуків залучили резерви та співробітників оперативних підрозділів. Невдовзі зловмисники зрозуміли, що уникнути відповідальності не вдасться, з'їхали на узбіччя та покинули авто.

В даний час двоє чоловіків, які брали участь в правопорушеннях, затримані, ще одного розшукують.

Військовослужбовець, який отримав травму, знаходиться в лікарні, його життю нічого не загрожує. 

По даному факту поінформовано взаємодіючі органи та направлено  повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.345 та ст.290 КК України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси