На Житомирщині прикордонники виявили 11 місць незаконного видобутку бурштину

НАЗАД
25 березня 2017 08:03

Державна прикордонна служба України в межах компетенції постійно проводить заходи з протидії контрабанди бурштину. Поряд з припиненням спроб переміщення бурштину через державний кордон, також виявляються місця його незаконного видобутку.

Державна прикордонна служба України в межах компетенції постійно проводить заходи з протидії контрабанди бурштину. Поряд з припиненням спроб переміщення бурштину через державний кордон, також виявляються місця його незаконного видобутку. Ці заходи проводяться у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами.

Так, учора прикордонники Житомирського загону на околиці населеного пункту Червоносілка поблизу держрубежу виявили 11 місць незаконного видобутку бурштину. Під час перевірочних заходів прикордонним нарядом були виявлені ями, утворені за допомогою мотопомп. За даним фактом проінформовано взаємодіючі підрозділи.

Варто зазначити, що  для виявлення можливих місць видобутку «сонячного каміння» прикордонне відомство залучає для моніторингу ділянок також і малу авіацію.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси