На Волині прикордонники припинили протиправні дії місцевих мешканців в місці розташування підрозділу

НАЗАД
26 грудня 2016 12:30

Цієї ночі місцеві мешканці населеного пункту Ветли, що у контрольованому прикордонному районі Волині, намагались проникнути у прикордонний підрозділ.

Цієї ночі місцеві мешканці населеного пункту Ветли, що у контрольованому прикордонному районі Волині, намагались проникнути у прикордонний підрозділ.

Близько 23-ї години два громадянина з явними ознаками алкогольного сп’яніння хотіли потрапити на територію відділення інспекторів прикордонної служби, намагаючись при цьому виламати вхідну хвіртку та нецензурно висловлюючись на адресу чатового по військовому містечку. Силами чергової зміни підрозділу одного з хуліганів було затримано, інший вдався до втечі. Однак згодом він повернувся з когортою агресивно налаштованих односельців. Близько 20 місцевих жителів почали вимагати відпустити затриманого, мовляв, його незаконно утримують та б`ють.

Прикордонний резерв та наряд поліції, які прибули на місце конфліктної ситуації, втихомирили натовп. Одного з активістів було запрошено в підрозділ та продемонстровано затриманого, який без жодних ознак побиття запевнив, що вже усвідомив свій вчинок та ніяких претензій до прикордонників не має.

Представники Національної поліції засвідчили ступінь алкогольного сп’яніння 33-річного правопорушника. Крім того, встановлено особу другого нападника – ним виявився 28-річний місцевий мешканець, дані про нього передані правоохоронцям.

На затриманого складено документи про адміністративне правопорушення за ст. 185-10 КУпАП, рішення по якому винесе районний суд. Також до Любешівського відділу Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 296 кримінального кодексу України «Хуліганство».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси