На Сумщині прикордонники затримали двох порушників прикордонного режиму з рушницею

НАЗАД
06 грудня 2016 12:21

Учора прикордонники Сумського загону у Білопільському районі затримали двох порушників прикордонного режиму. Прикордонний наряд виявив неподалік від кордону на напрямку між українським населеним пунктом Ободи та російським Політвіддільське транспортний за

Учора прикордонники Сумського загону у Білопільському районі затримали двох порушників прикордонного режиму. Прикордонний наряд виявив неподалік від кордону на напрямку між українським населеним пунктом Ободи та російським Політвіддільське транспортний засіб.

Негайно висунувшись на вказаний напрямок, група реагування зупинила автомобіль «ВАЗ» української реєстрації під керуванням нашого співвітчизника. В автомобілі,  окрім водія, був і пасажир,  ще один громадянин України, який не мав при собі жодних документів, що посвідчують особу.

У ході огляду транспортного засобу охоронці кордону на задньому сидінні салону автомобіля виявили мисливську зброю калібру 12 мм, яка знаходилася без чохла. Пасажир, який виявився власником зброї, також не мав на рушницю жодних документів.

Наразі за порушення прикордонного режиму на обох громадян складені відповідні адміністративні матеріали. Мисливську рушницю встановленим порядком передано працівникам поліції, а за порушення правил зберігання, носіння або перевезення вогнепальної мисливської зброї її власнику доведеться відповідати у суді.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси