(ВІДЕО) На Сумщині прикордонники виявили осіб, які перекидали коробки з товарами через кордон

НАЗАД
06 грудня 2017 09:30

Сьогодні вночі у Великописарівському районі Сумщини завдяки чіткій взаємодії правоохоронців двох підрозділів Держприкордонслужби припинено спробу незаконного переміщення через державний кордон товарів народного споживання. Інформацію про рух транспортного

Сьогодні вночі у Великописарівському районі Сумщини завдяки чіткій взаємодії правоохоронців двох підрозділів Держприкордонслужби припинено спробу незаконного переміщення через державний кордон товарів народного споживання.

Інформацію про рух транспортного засобу з території Росії до українського кордону поза пунктом пропуску прикордонники Сумського загону отримали від військовослужбовців Харківського прикордонного загону.

Правоохоронці вибули на вказаний напрямок та побачили неподалік кордону автомобіль і 3 невідомих осіб. Помітивши наближення українських прикордонників, порушники сіли в авто та зникли у зворотному напрямку. Перевіривши місцевість, українські правоохоронці на контрольно-слідовій смузі виявили 3 картонні коробки із канцелярією, які, скоріш за все, були перекинуті через кордон невідомими особами.

Наразі виявлений товар доставлений до прикордонного підрозділу встановленим порядком та найближчим часом буде переданий працівникам фіскальної служби. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси