На Сумщині прикордонники виявили УАЗ з металошукачами та взуттям

НАЗАД
22 жовтня 2017 14:13

Учора прикордонники відділу «Середина-Буда» в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017» попередили спробу незаконного переміщення через українсько-російський кордон товарів народного споживання

Учора прикордонники відділу «Середина-Буда» в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017» попередили спробу незаконного переміщення через українсько-російський кордон товарів народного споживання.

Прикордонний патруль, який ніс службу неподалік Старої Гути, що у Середино-Будському районі, зупинив два автомобілі: «УАЗ-3962» та «УАЗ-3303» у яких їхали 7 наших співвітчизників. Не маючи при собі жодних документів, що посвідчують особу, «підприємці» рухалися в бік держкордону.

Мета їхньої поїздки стала зрозумілою, коли правоохоронці оглянули «УАЗ-3962». В салоні машини виявили 23 коробки зі взуттям, загалом близько 200 пар, 4 комплекти металошукачів «Orion», 1 металошукач «Oscor green» та устаткування до нього.

Наразі особи правопорушників встановлено, всі вони є жителями одного з прикордонних населених пунктів. Транспортний засіб «УАЗ-3962» разом з вантажем, який українці мали намір незаконно перемістити на територію Росії, встановленим порядком переданий працівникам фіскальної служби.

За порушення прикордонного режиму на усіх жителів прикордоння складені адміністративні матеріали за ст. 202 КУпАП. Крім цього, за спробу незаконного перетинання державного кордону України на 49 та 32-річного чоловіків додатково складені адміністративні матеріали за ст. 204-1 КУпАП. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси