На Сумщині правоохоронці затримали громадянина Росії, який організував переміщення нелегалів через кордон

НАЗАД
05 сiчня 2017 17:38

Сьогодні у Краснопільському районі Сумської області військовослужбовці Держприкордонслужби в ході спільних заходів зі співробітниками СБУ затримали громадянина Росії, який організував канал переміщення нелегалів через державний кордон України.

Сьогодні у Краснопільському районі Сумської області військовослужбовці Держприкордонслужби в ході спільних заходів зі співробітниками СБУ затримали  громадянина Росії, який організував канал переміщення нелегалів через державний кордон України.

Так, реалізовуючи завчасно отриману інформацію, на напрямку між українським населеним пунктом Тур’я та російським Прилісся, неподалік державного рубежу, правоохоронці затримали громадянина РФ. Він намагався незаконно, поза пунктами пропуску, перемістити через державний кордон України громадянку однієї з  країн Закавказзя.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України на росіянина складені відповідні адміністративні матеріали. Повідомлено про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст.332 Кримінального кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Наразі проводяться відповідні оперативно-слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси