На Сумщині правоохоронці виявили насадження маку на присадибній ділянці

НАЗАД
18 липня 2017 09:54

Учора в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» в Білопільському районі Сумської області прикордонники відділу «Білопілля» спільно з оперативними співробітниками Держприкордонслужби та працівниками Національної поліції н

Учора в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» в Білопільському районі Сумської області прикордонники відділу «Білопілля» спільно з оперативними співробітниками Держприкордонслужби та працівниками Національної поліції на одній з приватних садиб н.п. Атинське виявили незаконне вирощування маку.

У ході проведення подворового обходу спільна міжвідомча група на присадибній ділянці приватного будинку виявила майже180 кущів маку. 30-річний власник помешкання пояснив правоохоронцям, що мак він виростив особисто для власного споживання.

Наразі з’ясуванням обставин вчинення чоловіком кримінального правопорушення, передбаченого ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України, займаються співробітники Білопільського відділення поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси