На Одещині та Волині прикордонники виявили в пунктах пропуску зброю

НАЗАД
07 липня 2017 13:13

Учора в пункті пропуску «Кучурган» прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили пістолет.

Учора в пункті пропуску «Кучурган» прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили пістолет.

В пункт пропуску на виїзд з України легковий автомобіль марки «Ніссан» української реєстрації прибув під керуванням особи без громадянства.

Під час проведення усіх необхідних процедур контролю на авто 27-річного чоловіка зреагував службовий собака прикордонників. Згодом спільною прикордонно-митною групою, в ході огляду автомобіля було виявлено стартовий пістолет, у якому були помічені ознаки переробки його конструктивних особливостей, та п’ять набоїв.

По даному факту повідомлено Нацполіцію України. Пістолет вилучений встановленим порядком для проведення балістичної експертизи.

Також на Одещині в пункті пропуску «Рені» прикордонники Ізмаїльського загону виявили спільно з митниками, у громадянина України, який повертався із Болгарії рейсовим автобусом, 2 багнет-ножі. Виявлені ножі вилучено встановленим порядком.

А на українсько-польському кордоні прикордонники Львівського загону спільно з митниками перешкодили незаконному переміщенню через кордон набоїв та холодної зброї.

У пункті пропуску «Устилуг» для виїзду з України прибув легковий автомобіль, за кермом якого знаходився житель Рівненщини. Під час огляду його транспортного засобу прикордонники знайшли в панелі приборів 7 набоїв калібру 7,62 мм. Також через кордон водій намагався перевезти і мисливський ніж загальною довжиною 28,5 см. Холодну зброю водій заховав у ніші дверцят машини.Заборонені предмети для переміщення через кордон вилучено.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси