На Одещині співробітники Держприкордонслужби та Нацполіції затримали порушника на автомобілі за злісну непокору

НАЗАД
23 березня 2017 09:52

Учора прикордонний наряд відділу «Рені», який ніс службу у прикордонному контрольованому районі, на автошляху «Рені-Ізмаїл», з метою здійснення перевірочних заходів, зупинив позашляховик марки «LEXUS LX 470».

Учора прикордонний наряд відділу «Рені», який ніс службу у прикордонному контрольованому районі, на автошляху «Рені-Ізмаїл», з метою здійснення перевірочних заходів, зупинив позашляховик марки  «LEXUS LX 470».

На законну вимогу надати можливість оглянути транспортний засіб, водій відповів відмовою та без дозволу наряду, на великій швидкості, розпочав рух у бік м. Ізмаїл. По даному факту охоронці кордону негайно проінформували Ізмаїльський відділ Нацполіції. У зв’язку з чим було організовано спільний наряд, який і зупинив зухвалого водія перед в’їздом до села Броска Ізмаїльського району. Під час перевірки авто заборонених предметів у автомобілі виявлено не було.

Однак за злісну непокору та невиконання законних вимог прикордонного наряду на жителя міста Рені складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.185-10 КУпАП. Подальшу долю правопорушника вирішить суд. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси