На Одещині прикордонники завадили незаконному переміщенню 750 пачок сигарет

НАЗАД
16 серпня 2017 12:00

Учора співробітники прикордонного відомства завадили черговій спробі переміщення контрабандних тютюнових виробів через Кучурганський лиман.

Учора співробітники прикордонного відомства завадили черговій спробі переміщення контрабандних тютюнових виробів через Кучурганський лиман.

Прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління реалізовуючи випереджувальну інформацію стосовно незаконного переміщення підакцизних товарів через українсько-молдовський кордон, спланували комплекс заходів щодо прикриття вказаного напрямку.

Під час несення служби військовослужбовці побачили, як з боку молдовського населеного пункту Первомайськ через Кучурганський лиман повз чагарник у сутінках рухається човен. Підійшовши до українського берега невідомі особи з човна намагалися щось вивантажити та, побачивши що їх помітили прикордонники, вдалися до втечі – назад у Молдову.

У ході огляду місцевості військовослужбовці виявили на березі ящик із 750 пачками сигарет. На тютюнових виробах молдовського виробництва були відсутні акцизні марки.

На місці події також був затриманий 66-річний громадянин України та виявлений велосипед із рюкзаком, власник якого втік. Але в особистих речах втікача знаходилась копія паспорту на ім’я 21-річного місцевого мешканця. Вказані особи ймовірно виконували ролі спостерігача та вантажника.

Виявлені тютюнові вироби вартістю близько 17 тисяч гривень передані представникам фіскальної служби. Наразі проводяться заходи для встановлення усіх причетних до протиправної діяльності осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси