(ВІДЕО) На Одещині прикордонники затримали дезертирів з Придністров’я

НАЗАД
29 вересня 2016 11:56

Трьох осіб без документів, які порушили державний кордон затримали нещодавно прикордонники Подільського загону. Інформацію про порушників, які рухались в напрямку українського населеного пункту Великоплоське прикордонники отримали від представника громадс

Трьох осіб без документів, які порушили державний кордон затримали нещодавно прикордонники Подільського загону. Інформацію про порушників, які рухались в напрямку українського населеного пункту Великоплоське прикордонники отримали від представника громадського формування.

У ході проведення пошукових заходів прикордонний наряд за допомогою тепловізора виявив та затримав чоловіків. Під час проведення фільтраційних заходів було встановлено, що  затримані  являються особами без громадянства. Згодом також з’ясувалось, що двоє з чоловіків є рядовими строкової служби невизнаної ПМР, які самовільно залишили військову частину. З їх пояснень вони прямували до Одеси для пошуку роботи. На даний час затримані перебувають у спеціальному приміщенні прикордонного підрозділу. В подальшому їх долю буде вирішувати суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси