(ВІДЕО) На Одещині прикордонники виявили контрабандні товари на чверть мільйона гривень

НАЗАД
07 березня 2019 12:42

Учора прикордонники оперативних підрозділів Південного регіонального управління та Білгород – Дністровського загону виявили у рейсовому автобусі схованку з різними товарами.

Прикордонники, маючи випереджувальну інформацію щодо можливого здійснення протиправної діяльності, спільно з працівниками митниці провели поглиблений огляд маршрутного мікроавтобусу сполученням «Одеса – Чимішлія», який прямував через пункт пропуску «Серпневе» до Молдови.

В результаті виявилося, що водій, 46-річний громадянин України, перевозив у транспортному засобі не лише пасажирів, а й прихований товар. Фактично усю підлогу в салоні автомобіля він обладнав схованками, у яких намагався приховано вивезти з України товари народного вжитку.

У сховках правоохоронці виявили чималу кількість шоколаду, кави, жіночого взуття та одягу, які водій, ймовірно, мав намір реалізувати в сусідній країні. Увесь вантаж, попередня вартість якого становить 240 тисяч гривень, правоохоронці вилучили. Тривають заходи по встановленню усіх обставин правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси