На Одещині прикордонники та поліцейські наздогнали позашляховик, який незаконно перетнув кордон

НАЗАД
23 лютого 2017 11:45

Автомобіль підвищеної прохідності з двома громадянами Молдови затримали на Одещині в ході переслідування співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками Національної поліції.

Автомобіль підвищеної прохідності з двома громадянами Молдови затримали на Одещині в ході переслідування спвробітники Держприкордонслужби спільно з представниками Національної поліції.

Появу позашляховика, який перетнув державний кордон поза пунктами пропуску, дільничний інспектор прикордонної служби Подільського загону помітив пізно ввечері на напрямку молдовського н.п. Шипка та українського Новоолександрівка. Повідомивши оперативний підрозділ Держприкордонслужби та найближчий відділ Національної поліції правоохоронці організували перехоплення правопорушників.

Наздогнали втікачів на околиці н.п. Великомихайлівка. У зупиненому автомобілі «Ніссан Патрол» було двоє громадян Молдови.  За результатами перевірки прикордонним нарядом було підтверджено факт порушення державного кордону саме цим автомобілем. Будь-яких товарів в автівці не було, нині встановлюється з якою саме метою порушники незаконно перетнули кордон.

Затриманих доставлено у відділ прикордонної служби, де на них за незаконний перетин кордону складені відповідні матеріали, далі на них чекає судове засідання. Тривають подальші фільтраційно-перевірочні заходи.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси