(ВІДЕО) На Одещині прикордонники отримали нові автомобілі та мотоцикли

НАЗАД
23 вересня 2021 15:17

Сьогодні, в рамках обласної комплексної цільової програми «Безпечна Одещина», прикордонники Південного регіонального управління отримали три транспортні засоби підвищеної прохідності «Рено Дастер» та 12 мотоциклів «Хонда».

Сучасні мотоцикли отримали військовослужбовці Південного регіонального управління, які напередодні стали переможцями змагань «кращий дільничний інспектор прикордонної служби». Нова техніка буде використовуватись для забезпечення безпеки та правопорядку у Ізмаїльському, Подільському, Одеському, Білгород-Дністровському районах на українсько-молдовській та українсько-румунській ділянках кордону. 

«Одним з наших пріоритетних завдань на сьогоднішній день є безпека на Одещині, а це стосується і прикордоння. Прикордонники постійно забезпечують правопорядок та спокій наших громадян. Я дякую вартовим за сумлінну службу та запевняю, що обласне керівництво і надалі надаватиме всебічну підтримку для ефективної охорони державного рубежу», - зазначив Голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.

Очільник Південного регіонального управління Сергій Мул, який був присутній на заході, подякував за надану техніку та зазначив: «Ми цілодобово на варті вашого спокою та мирного сну, ми постійно відслідковуємо обстановку на місцевості, виявляємо та оперативно затримуємо правопорушників, які займаються протиправною діяльністю на державному кордоні, і ми будемо робити усе для забезпечення безпеки і спокою наших громадян».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси