(ВІДЕО) На Одещині прикордонники не пропустили через кордон десятки вагонів деревини

НАЗАД
06 сiчня 2017 10:51

Співробітники оперативних підрозділів Південного регіонального управління спільно з представниками управління захисту економіки Нацполіції, прокуратури, СБУ та Роздільнянського лісництва в Одеській області провели низку заходів із протидії здійсненню неза

Співробітники оперативних підрозділів Південного регіонального управління спільно з представниками управління захисту економіки Нацполіції, прокуратури, СБУ та Роздільнянського лісництва в Одеській області провели низку заходів із протидії здійсненню незаконного вивезення деревини з території України.

Цими днями в міжнародний пункт пропуску «Кучурган–залізнична станція» на виїзд з України прибули 29 залізничних вагонів з вантажем деревини. Відправником вантажу, який прямував до Румунії, є фірми зареєстровані в м. Києві та Київській області.

З метою встановлення законності вивезення зазначеного вантажу з території України, правоохоронці здійснили огляд деревини та провели вивчення товаросупровідних документів. В результаті вжитих заходів встановлено, що в документах на вантаж була зазначена неправдива інформація, зокрема вказано «деревина паливна», однак насправді частина деревини була «діловою» яка заборонена до вивезення.

Окрім цього, виявилося що загальна кількість вантажних вагонів сформованого залізничного складу мала бути 56 вагонів, 29 з них прибули в пункт пропуску «Кучурган – залізничний», а решта знаходились на різних залізничних станціях Одеської області.

Наразі правоохоронці продовжують проведення заходів, направлених на встановлення усіх обставин виявленого правопорушення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси